Info

Som un grup d’alumnes i profes de l’IES Candelera de l’Ametlla de Mar (Tarragona), interessats en el canvi climàtic, l’escalfament global i totes aquestes temàtiques.

LAmetlla de Mar

L'Ametlla de Mar

Comentaris: 8

 1. Laura Ruiz Zapata 1erEso A 22 novembre 2009 - 18:18

  Unos dicen que no lo hay y otros que no o que es natural. Sea cual sea la verdad no debemos contaminar. Los recursos son pocos y se acabaran, el clima dira si antes o despues.

  Si podemos contaminar menos y gastar menos recursos debemos hacerlo independientemente del clima, de que cambie o no.

  Y hablando de eso, promover los coches no es una buena decisión. Hacer parkings y aumentar el bus es disparar a la razón.

 2. Maria 13 desembre 2010 - 11:04

  Hola! El planeta esta malalt si gastem menys energia i no contaminem el planeta, la capa d’ozó es recuperarà però costarà molt. Els cotxes els tenen que fer d’energia solar o d’aigua. Hem de salvar la terra sigui com sigui o morirem tots per la contaminació.

  Posdata: Les Centrals Nuclears son molt perilloses per a la salut i per el medi ambient voleu morir contaminats ????? o seguir vius i treure les coses contaminants?????. Valtros veureu es el vostre destí.

 3. Sandra Vian Diaz 13 desembre 2010 - 11:04

  Sigui com sigui no hem de contaminar, perquè el nostre planeta està molt castigat. Al final crec que ens morirem tots! Cuidem el medi ambient!! Jo, al menys, no vull morir-me! Un exemple de contaminar: CENTRALS NUCLEARS!

 4. Maria Arbó Subirats 13 desembre 2010 - 11:18

  Hola! El planeta ens necessita, no ho veieu? El canvi climàtic està a prop. No contamineu més la Terra perquè al final desapareixerà. En serio, no és broma. O parem de contaminar la terra o ja li podem dir adéu. Reflexioneu: inundacions, passa de tot a la Terra. Vosaltres a lo millor no ho veieu, però jo sí. La Terra està en perill. Ja esta, penseu en tot el que he escrit, és veritat. Alumna de 1r E.S.O C

 5. Alexandra Oprea 13 desembre 2010 - 11:23

  El planeta és molt més pitjor del que pensem si no el cuidem.
  Hem d’ajudar uns al altres i mai discriminar, siguéssim negres, marrons, blancs …
  Hem de passar junts de passar per la crisis, el calentament global…
  Podem passar per tot aixo si ens ajudem.

 6. Alexandra Oprea 15 desembre 2010 - 09:26

  EL vent s’ha de aprofitar i no s’ha gastar molta energia.
  Perquè arribara un dia i s’acabara. Hem d’aprofitar la energia solar, a traves de les plaques solars els molins…
  No sempre hem de gastar tot el que vulguem sinó el que necessitem.
  Tenim que estalviar com a la crisis per tindre una vida millor.
  Hem de fer coses que siguin bo pel medi ambient.

 7. Sandra Vian Diaz 20 desembre 2010 - 10:57

  L’energia Eòlica ve del vent. Es energia verda no contamina. Feta per els aerogeneradors. Es renovable, neta… Es intermitent. Ajuda a moure vaixells , veles…L’Energia Eòlica és energia elèctrica.

 8. Àngel Brull 16 febrer 2012 - 10:15

  Amb tots els mètodes que hi ha per estalviar energia i, encara millor, energia renovable, no entenc com poden els polítics afirmar que el canvi climàtic sigui una bestiesa i que les seves industries no contaminin, això si que són bestieses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *