Mai havia plogut tant a Rio de Janeiro

“Mai va ploure tant a Rio de Janeiro, ni el 1966 ni el 1988 ni en cap altre any”, va declarar el governador de Rio de Janeiro, Sergio Cabral, a l’indicar que el volum d’aigua que va caure en aquest estat del sud-est del Brasil en tan poc temps és inèdit.

“Es tracta de la major inundació en la història de Rio de Janeiro”, va afegir el governant regional en fer un balanç de la situació en declaracions a la televisió Globo.

Ja són 153 els morts pel fort temporal que ha afectat l’estat de Rio de Janeiro, al Brasil. Les autoritats, però, temen que aquesta xifra pugui augmentar perquè hi ha una seixantena de persones que continuen desaparegudes. La majoria de víctimes són gent que vivia en faveles, que han quedat sepultades per les esllavissades de terra que hi ha hagut per culpa de les pluges. De fet, en les últimes hores un despreniment s’ha emportat 40 cases a Niterói amb desenes de persones dins.

Etiquetes:, , , , , ,

1 comentari

  1. Mireia de Gracia Forés 27 abril 2010 - 08:10

    Això és un dels exemples del que passa amb el canvi climàtic, augment de les pluges, etc., tot i que a vegades pensem “OH!, que bonic és tot”, això ho diem perque no pensem en el que està passant de debó, i no pensem en totes les coses que ens poden passar en el futur. Jo opino que en lloc de estar dient que bonic és el món, hauríem de dir, ” Què està passant, i sobretot, perquè està passant?
    Per poder pensar en el futur s’ha d’arreglar el present.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *