Estats Units contribuiran amb cent mil milions de dólars

La cimera del canvi climàtic de Copenhaguen s’aproxima a la seva clausura sense acord a la vista, però amb una infinitat de crides dels líders polítics per arribar a un mínim consens abans que sigui massa tard. L’única nota destacable de la jornada d’ahir va ser el desafiament plantejat pels EUA a la Xina a l’acceptar donar a partir del 2020 un ajut de 100.000 milions de dòlars als països pobres per a que lluitin contra l’escalfament.
Xina diu que no vol diners però que tampoc vol inspectors que fiscalitzin les seves emisions de gasos amb efecte hivernacle.
Per altra banda, les ONG presents a la cimera han estat desplaçades del Bella Center a un auditori a 10 km de distància.

Etiquetes:,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *