Caos a la cimera climàtica COP15

La presidenta de la cimera climàtica de Copenhaguen, Connie Hedegaard, va presentar la seva dimissió aquest dimecres, quan la conferència, durant la qual s’han produït més de 1.500 detencions, entra en la seva recta final amb l’arribada dels caps d’Estat i de Govern i la necessitat de tancar un acord de reducció d’emissions contaminants. Hedegaard ha estat substituïda pel primer ministre danès, Lars Loekke Rasmussen.
A més, representants de diverses ONG internacionals van afirmar aquest dimecres que les negociacions estan en “crisi” i que només un esforç dels caps d’Estat i de Govern en els propers dos dies podrà salvar un acord que satisfaci a totes les parts.
El bloqueig de les negociacions i un caos considerable als voltants dels recintes de la cimera llançaven aquest dimecres poques expectatives d’una cloenda reeixida sobre la reducció de gasos d’efecte hivernacle.

Etiquetes:, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *