110 morts per inundacions a Arabia Saudí

El balanç de les fortes pluges caigudes dimecres passat a l’Aràbia Saudita, les pitjors en anys, va augmentar aquest dissabte a 110 morts, mentre desenes de persones continuen desaparegudes, segons va informar un portaveu dels serveis de salvament.

Les víctimes van morir ofegades o després de l’enfonsament de ponts i els accidents de trànsit causats per les inundacions. Les fortes pluges van caure el passat dimecres a Jidda, ciutat portuària del Mar Roig. Cap dels pelegrins que han arribat al país amb direcció a la Meca ha mort, segons les autoritats. Jidda és el principal port d’entrada per als participants en el pelegrinatge anual (la ‘hash’).

Etiquetes:, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *