Inundacions a Turquia. 30 morts.

Una trentena de persones ha mort en els últims dos dies en diverses zones de Turquia, a causa de les greus inundacions, que han causat també l’esfondrament d’edificis i quantiosos danys materials. Segons Protecció Civil, vint persones van morir al municipi d’Istanbul i almenys quatre a la localitat de Saray, a la província de Tekirda, on dues segueixen desaparegudes. A més, uns 1.700 habitatges i oficines van resultar danyats per les aigües en Silivri, localitat propera a Istanbul.
Segons el governador d’Istanbul, Muammer Guler, a la regió van caure uns 235 litres d’aigua per metre quadrat en les últimes 48 hores, la major quantitat registrada en els darrers vuitanta anys.

Etiquetes:, , , ,

Comentaris: 3

  1. ivan benaiges gallardo 25 novembre 2009 - 08:51

    Aixo trobo que va ser una desgracia molt gran, tot per la culpa de CO2 i per culpa de les centrals nuclears i els residus toxics. Jo trobo que va ploure molt i que les autoritats no van actuar be, aguessen tingut que avisar abans, i per culpa d´aixo es va morir i es van quedar sense cases. Si aixo passes a l´Ametlla moririem tota la poblacio.

  2. bogdan mihai brateanu 25 novembre 2009 - 08:54

    que trobo que tenim que fer algo que si no acabarem molt malament i tenim que fer algo i fer tancar les empresses que contaminen i fer propagandes com fa 1 any per a que s’acabi la contaminacio.

  3. dobri kolev kolev 25 novembre 2009 - 09:07

    Jo penso que aixo que va passar a Turquia va ser passable que tendrien que morir estes 30 persones de ofegar-se a l’aigua. Si aixo passa a Espanya nosaltres no tendriem exit per sortir d’aquest pais. Tanta contaminacio hi ha en la Terra que al final s’anira calentant i moririem tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *