Les pluges torrencials inunden el nord del Regne Unit

Els serveis d’emergència britànics es mantenen avui alerta a l’espera de més pluja al nord d’Anglaterra, on àmplies zones han quedat negades per la crescuda dels rius després de les precipitacions més intenses en 50 anys. L’Agència Mediambiental informa que la quantitat de precipitacions caigudes entre el dijous i divendres al comtat de Cumbria va ser la més elevada de la que es té constància des de 1955 i el secretari d’Estat de Medi Ambient, Hilary Benn, va qualificar l’ocorregut com “un esdeveniment que succeeix un cop cada 1.000 anys”.

A l’espai de 24 hores, segons les dades de l’Agència Mediambiental, va caure la mateixa quantitat d’aigua que es registra en aquesta regió-una de les més plujoses del país-cada dos mesos. Les intenses precipitacions van desbordar diversos rius, que en la seva crescuda van arrencar quatre ponts i van inundar diverses localitats, de les que centenars de persones van haver de ser rescatades, fins i tot amb la intervenció de diversos helicòpters de l’Exèrcit.

Etiquetes:, , , , , ,

Comentaris: 4

 1. joel,pablo,dani 25 novembre 2009 - 08:56

  Aixo no hauria passat si no hagues tanta contaminacio i per això ens sentim una mica culpables. Per això es important reciclar i no contaminar tant.

 2. daniel 2 desembre 2009 - 08:53

  Això no hauria d’haber passat si no hagués tanta contaminació i per això ens sentim una mica culpables. Per això és important reciclar i no contaminar tant.

 3. pere joan 2 desembre 2009 - 08:58

  És increible la contaminació que puja cada dia, cada any i per això no puc aguantar esta vida per la contaminació. Per aixo és inportant reciclar i no contaminar tant.

 4. kym kenney 2 desembre 2009 - 09:08

  Jo crec que tan de pluja era de 300L metres quadrat en 24 hores.
  I amb taota esta pluja es bo per a les plantes i arbres,pero per les persoes es molt malament perque entra el aigua dins de la casa.
  Tota la jernt esta amb la casa plena de aigua.
  I jo no se com estan vivin a les cases que estan plens de aigua.
  Hi ha ponts que estan trencatsper esta pluja.
  I ja se veu que esta pluja es molt forta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *