Cimera del clima a Barcelona

El dilluns 2 de novembre va començar la conferència sobre canvi climàtic de Barcelona, que durarà fins el proper divendres 6 de novembre i que és l’últim pas en les negociacions abans d’arribar a Copenhaguen.

¡Encara hi som a temps d’aconseguir un acord que salvi el clima! Aquest és el missatge que centenars d’activistes mediambientals tracten de transmetre als prop de 4.000 representants de 180 països que van a aquesta reunió.

Etiquetes:, , , , , ,

Comentaris: 3

 1. Sandra Rodriguez Rodriguez. 25 novembre 2009 - 09:08

  LA SAGRADA FAMÍLIA.

  Saps Jordi jo no he entrat mai a la Sagrada Família, però m’agradaria entrar. Jo no savia que encara s’estava acabant de fer fins avuí que me l’han dit la Kym i la Marina.

 2. Kym kenney 25 novembre 2009 - 09:18

  LA SAGRADA FAMIliA.

  La Sagrada Familia és a Barcelona i jo sabia que la sagrada familia no estava acavada i una amiga meva no savia que no estaba acavada i cuan li em dit era una sorpresa s’ha quedat una mica sorpresa.

 3. Marina Subiras Espuny 25 novembre 2009 - 09:26

  La Sagrada Família el que trobo jo esque no tenien de pasar l’ave per allla baix perque es pot derumbar i es molt bonic veure la Sagrada Família ademes que es molt antic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *