Tifó Morakot

El tifó Morakot ja ha causat 17 morts, més de 53 desapareguts i milions de damnificats, encara que ha perdut força i s’ha convertit en tempesta tropical, afectant a 1,6 milions d’habitants, 92.000 dels quals van haver de ser reallotjats.
Les autoritats han declarat l’est de la Xina en alerta roja, el nivell màxim per fer front als tifons, a causa de la virulència del tifó convertit posteriorment en tempesta tropical en Fujiang, Zhejiang, Jiangxi i Hainan.
Més de 7,8 milions de persones es van veure afectades en les tres províncies i en la d’Anhui amb 1,4 milions d’evacuats. A Taiwan centenars de persones han desaparegut en aldees sepultades per riuades de fang provocades pel tifó Morakot a Taiwan, ha informat el Servei Nacional de Bombers.
Entre 600 i 800 persones han desaparegut sota el fang d’una muntanya veïna al poble Siaolin, al sud-oest de Taiwan, han assenyalat els bombers, que ja han rescatat amb vida a unes cent persones.

1 comentari

  1. armanda 25 novembre 2009 - 09:15

    Aquest article m’ha semblat interesant, perque per culpa del canvi climatic pasen coses com aquestes, per exemple: algunes pluges i nevades. Cada vegada més forta la pregunta és: (la gent fa algo?) Seguim aixi i el mon s’acabara mes abans del previst.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *