Tempesta de sorra a Casp

La península ibèrica és un dels llocs que patirà més les conseqüències de la desertització degut al canvi climàtic. El 1977, a la conferència de les Nacions Unides a Nairobi, ja es comentava que el país europeu amb més perill de desertització era Espanya. Ara, amb l’acceleració d’aquest fenomen per l’escalfament global, provocat per les emissions de gasos d’efecte hivernacle, sembla que ja en comencem a veure les primeres manifestacions.

L’escassetat de pluges, les altes temperatures, la sobreexplotació dels terrenys de conreu, la salinització per excés de rec, etc. convertiran bona part del nostre país en un desert polsós com el de les imatges següents enregistrades prop de Casp a l’Aragó al, ja, “desert de Los Monegros”.

Etiquetes:, , , , , ,

Comentaris: 4

 1. meritxell colomines 21 gener 2008 - 12:32

  Jo trobo que el canvi climàtic està avançant. A mesura que passen els anys el gel es va defent per culpa del canvi climatic . El desglaç dels pols arribarà un punt que el nivell de l’aigua pujarà cada vegada més i quedaran moltes ciutats inundades.
  El canvi clmàtic avança més del que estava previst.
  Espero que aixó s’acavi reduint abans de que sigui catastròfic.
  ADEU FINS UN ALTRE DIA

 2. Ruben Bonachi 21 gener 2008 - 12:34

  jo trobo que aquesta tempesta es molt perillosa perquè poden haver molts accidents de cotxes, i molts morts, perquè la tempesta de arena no deixa veure als conductors. jo trobo que tindrien que fer algo per evitar això.

 3. Dean dawson 21 gener 2008 - 12:40

  Que dur este video de la tempesta de sorra.

 4. jalaleddine bousnin 21 gener 2008 - 12:54

  Que és molt interesat per a la gent i que no ho mira casi ningú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *