TORNEM!!

Benvolguts infants.

Ja estem aquí, les i els mestres ja fa una setmana que treballem per deixar l’escola a punt per la vostra arribada.

Seguim avançant en la transformació de l’escola però sempre tenint molt clar l’acompanyament que heu de rebre, afectuós, amorós i respectant el vostre procès d’aprenetatge. Tot pensat perquè tingueu un entorn càlid i amable on es trobeu recolzats. Això si, més que mai us picarem la curiositat, cridarem la vostra atenció perquè aneu sempre més enllà en les vostres ganes d’aprendre.

Aquest curs no tindrem a la Gemma, marxa a treballar a una altra escola, tot desitjant que tingui molta sort en aquesta nova etapa rebem i acollim a la nova cuinera, la Laura, que ja està a l’escola preparada per oferir-vos  els millor plats, segur que us agradaran. També tenim nova coordinadora de l’espai migdia, la Raquel, que conjuntament amb l’equip de monitors/es estan preparant noves activitats per seguir gaudint i aprenent durant el migdia.

La Reme i l’Assumpció també estan preparades per seguir acompanyant-vos un curs més, a vosaltres i a les vostres famílies, amb professionalitat i simpatia.

Esperem que hagueu descansat força, hagueu carregat piles, nosaltres ho hem fet, perquè el dia 12 de setembre ja està aquí, cordeu-vos els cinturons que comencem!!

 

 

Les i els vostres mestres.