Promoció dels cursos de català i castellà

Tal com vàrem anunciar, el curs vinent el CFA Palau de Mar tornarà a oferir un curs de Llengua castellana.

flyer

Per tal de promocionar aquest curs i, de pas, el curs de llengua catalana 1, adreçats a persones amb un nivell molt baix de coneixement d’aquestes llengües , el CFA Palau de Mar ha elaborat uns fulletons informatius que es repartiran entre les associacions i entitats que ofereixen acollida i assessorament a persones nouvingudes o que porten molt poc temps entre nosaltres.

 

El CFA Palau de Mar al XII Encuentro Aulablog 2017

Els dies 7,8 i 9 de juliol va tenir lloc a Aguilar de Campoo el XII Encuentro Aulablog 2017. Tal com es pot llegir en el web de la trobada “es una reunión de docentes de toda España donde ponemos en común nuestras experiencias  dentro del ámbito de las tecnologías educativas.

A les trobades, que es venen celebrant des del 2006, els docents realitzen tallers en els quals de forma col·laborativa coneixen i experimenten amb noves eines i mètodes de treball que puguin ser utilitzades a l’aula, assisteixen a conferències, taules rodones, etc. tot amb l’objectiu d’integrar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al món educatiu.

Agraïment a Joaquim Campí i Rosa Colell

Des del CFA Palau de Mar volem agrair a Joaquim Campí i a Rosal Colell, que enguany han format part del claustre de professorat del nostre centre, la seva implicació i la seva dedicació al llarg de tot el curs.

Quim Campi

En nom de la comunitat educativa del CFA Palau de Mar volem desitjar-lis  molta sort en el futur, tot conservant el bon record que ens han deixat en el seu pas pel centre.

Rosa Colell

Al mateix temps aprofitem per donar la benvinguda als professors Laia Campos (de l’àmbit de la Comunicació) i Francesc Camps (de l’àmbit científico-tecnològic) que s’incorporen al claustre de professorat del nostre centre.

Horari de matrícula

Us recordem que el proper dia 4 de setembre s’inicia el període de matrícula de totes aquelles persones a les quals se’ls ha assignat una plaça en el procés de preinscripció i matrícula que es va iniciar el passat més de juny.

Recordem que podeu consultar la llista d’assignació de places i la llista d’espera fins al dia 21 de juliol, en horari de matí i a partir del proper dia 1 de setembre, en horari de matí i tarda, als taulers informatius del CFA Palau de Mar.

La matrícula que tindrà lloc del 4 al 8 de setembre es desenvoluparà en l’horari següent:

  • Dies 4, 5, 6 i 7  de setembre:
    • Matins: de 10 a 13 h
    • Tardes: de 15 a 17 h
  • Divendres 8 de setembre:
    • Matí: de 10 a 13 h

En el moment de matriculació s’ha d’abonar, en concepte de recursos i materials educatius, 30 € els estudiants d’informàtica i 20 € els estudiants de la resta d’ensenyaments.

Estudiants del Graduat en Educació Secundària del CFA Palau de Mar

Estudiants del Graduat en Educació Secundària del CFA Palau de Mar

Les persones que hagin presentat la preinscripció a d’altres centres d’adults, i hagin obtingut plaça al CFA Plau de Mar, hauran de portar la documentació següent:

  • DNI original i fotocòpia
  • 1 fotografia de mida carnet

A partir del del dia 12 de setembre s’obrirà una període de matrícula extraordinària per a tots aquells ensenyaments que tinguin places disponibles.

Save

Save

Horari de secretaria

Us informem que la setmana del 17 a 21 de juliol, de forma excepcional, l’horari d’atenció de la secretaria del centre serà de dilluns a divendres, de 10 a 11 h.

Panell informatiu

D’altra banda, el centre romandrà tancat per vacances del 24 de juliol al 31 d’agost, ambdós inclosos.

Publicades les llistes d’admesos i llistes d’espera

Tal i com estava previst avui s’han publicat les llistes d’admesos i  la llista d’espera, de les persones preinscrites per al curs 2017/2018.

Estudiant del CFA Palau de Mar

Us recordem que la matrícula de les persones que han tingut plaça tindrà lloc del 4 al 8 de setembre. Es publicaran els horaris de matrícular, amb anterioritat en aquesta pàgina web.

El CFA Palau de Mar participa en l’elaboració del pla estratègic del Consorci d’Educació de Barcelona

El Consorci d’educació de Barcelona ha posat en marxa un procés participatiu de planificació, reflexió i coneixement sobre el que ha de ser l’educació a la ciutat de Barcelona i el seu model de governança institucional i de gestió per al període 2017‐2021.

L’objectiu és l’elaboració del Pla Estratègic del Consorci d’Educació de Barcelona 2017‐2021. i per a fer-ho s’han creat sis grups de treball que han d’elaborar una proposta relacionada amb cadascun dels sis blocs estratègics que ha establert el Consorci.

pla estratègic

Els grups de treball, tal com s’estableix en el document de treball per a l’elaboració del Pla estratègic, estan formats “per persones expertes i de reconegut prestigi del Consorci, el Departament, Ajuntament, les universitats o entitats del sector educatiu

L’aprenentge al llarg de la vida està ben present en aquest procés i centra un el sis blocs estratègics, concretament el que porta per títol “Aprenentatge al llarg de la vida. Barcelona una ciutat d’oportunitats.” Justament en el grup de treball corresponent, hi participa en Joan Padrós, director del nostre centre.

Publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre definitiva

Tot i que la publicació de la llista de sol·licituds de preinscripció al centre estava prevista pel passat dia 7 de juliol, per motius alients al CFA Palau de Mar, fins avui no hem pogut disposar de les mateixes.

A hores d’ara, ja podeu consultar-les als panells informatius del centre.

Aula d'autoformació

Aula d’autoformació

Recordem que la publicació de les llistes d’admesos i exclosos i de la llista d’espera, està prevista que és realitzi el dia 12 de juliol, al llarg del dia.

Podeu consultar el calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2017-2018 en aquest enllaç.

Visita del claustre del CFA Palau de Mar al CFA Can Serra

El passat 12 de maig, el claustre de professorat del CFA Palau de Mar va visitar el CFA Can Serra de l’Hospitalet de Llobregat.

D’aquest manera el professorat del CFA Palau de Mar vam retornar la visita que els companys i companyes del CFA Can Serra ens van fer, ara fa una mesos.

Aquesta visita s’emmarca en el programa de visites a d’altres centres docents que el CFA Palau de Mar va engegar fa uns anys i que, enguany ens ha portat també a visitar l’Escola Virolai de Barcelona.

Des del CFA Palau de Mar volem agraïr l’acollida dels companys i companyes del CFA Can Serra.

Col·laboració amb l’editorial Burlington Books

El CFA Palau de Mar, a través de la professora d’anglès i cap d’estudis, M. Àngels Araujo ha col·laborat en l’elaboració English for Adults Today 1.

english-for-adults-today

L’editorial Burlington Books és un referent en l’elaboració de material didàctic per a l’aprenentatge de la llengua anglesa, i en el procés de revisió dels seus materials didàctics ha volgut comptar amb l’assessorament de docents de reconegut prestigi en la formació de persones adultes.