Nou espai web del CFA Palau de Mar

Ens plau comunicar-vos que, des d’avui mateix estrenem una nova pàgina web.

La presència del CFA Palau de Mar a la xarxa, es remonta al setembre del 2003, pocs mesos després de la creació del centre com a tal. En aquells moments, la pàgina web del centre s’anomenava suporttelematic.net i permetia accedir al espai de treball de professorat i alumnat, així com informar dels esdeveniments relacionats amb el nostre centre.

Durant el curs 2006-2007 s’estrenava una nova pàgina web, amb un disseny més modern i amb una informació més completa. A més a més aquest lloc web servia de porta d’entrada als diferents espais virtuals del CFA Palau de Mar que anava ampliant la seva presència a la Xarxa. Entre aquest ells cal esmentar l’Aula virtual, avui encara en funcionament i que va substituir al suporttelematic.net.

El juliol de 2014, prop de nou anys després, el CFA Palau de Mar estrenava un espai virtual, basat en la Web 2.0, que oferia noves possibilitats d’interacció amb els estudiants i noves funcionalitats per tal de poder-nos comunicar amb la comunitat educativa del centre d’una forma àgil i senzilla. No obstant, ja en aquells moments érem conscients que es tractava d’una solució temporal, atés que la seva estructura de blog no era la més idonea per allotjar la informació d’un centre com el nostre.

El curs passat es va iniciar un procés de reflexió sobre les necessitats de la presència la xarxa del CFA Palau de Mar, durant el qual vàrem analitzar diferents opcions,

ens vàrem posar a treballar en el disseny del que havia ser el nou espai web del nostre centre. Per fi, el treball de tot aquest temps us podem anunciar-vos que a partir d’ara quant accediu a l’adreça cfapalaudemar.cat trobareu una nova pàgina web, amb un nou disseny i amb noves funcionalitats, adaptades a les necessitats comunicatives del nostre centre.