Sessió 3. Curs 2011-2012

 • 1. Calendari de tasques del segon trimestre
Gener Febrer Març
 • Dia 31: Aprovació pressupost
 • Jornades portes obertes
 • Obertura del llibre d’entrades i sortides correspondència
 • Tancament pressupost
 • Preinscripcions
 • Presentació Declaració 347 a Hisenda

4. Idees per al seminari: Document

Un comentari a “Sessió 3. Curs 2011-2012

 1. Bona tarda, suposo que em dirigeixo a la Núria. Sóc secretari d’una petita escola de la comarca de l’Anoia i vaig assistir al seminari de secretaris del curs passat, en el què tú vas fer un parell de sessions d’assessorament (a Igualada).
  Tinc dubtes a l’hora de fer la distribució dels diners que arriben de Departament (despeses de funcionamet), ja que no tinc gens clar que faci correctament el repartiment per a les partides de despeses. Crec que en general s’ha de distribuir en partides de material fungible, però pot destinar-se a comprar material per secretaria, pagar desplaçaments, comprar segells, pagar el renting de la fotocopiadora,…. Com pots veure tinc algun dubte.
  Si poguesis dir-me alguna cosa o informar-me d’on o qui en podria assessorar t’ho agrairia molt.
  Atentament,
  Anselm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *