Felicitats a tots els concursants!

Aquest any els premis han estat molt renyits. El nivell era molt elevat i el jurat ha tingut problemes a decidir-se, per això s’han atorgat accèssits i diversos diplomes a finalistes de les diferents modalitats: prosa catalana i castellana, poesia catalana i castellana, dibuix i fotografia. Una membre del jurat ens deia respecte del concurs de dibuix: “és que si un estava bé, quan miràvem el següent encara estava millor!”

Felicitats a tothom qui ha participat, hagi tingut premi o no, perquè la festa de Sant Jordi es construeix amb la il·lusió de tothom. Aquí us presentem les feines que els alumnes ens han fet arribar, d’entre les quals també hi ha alguns treballs no presentats per problemes diversos.

En aquest blog anirem penjant els textos a mesura que ens van arribant. Si encara no hi veieu el vostre, paciència: aviat hi serà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *