Participació en la III Olimpíada de Geologia

Vuit alumnes en total, sis de 1er i dues de 2n de Batxillerat de Ciències de la Terra i del Medi Ambient del nostre institut, han participat en la III Olimpíada de Geologia a Tarragona. En total hi ha hagut 57 participants, dels quals els quatre primers aniran a la final a Santanter el proper 24 de març. Abans, el 16 de març, està previst conèixer els guanyadors de la primera fase i fer el lliurament de premis. També hi haurà la xerrada “ VOLCANS DE PEL·LÍCULA. EL CINEMA COM A RECURS DIDÀCTIC EN LES CIÈNCIES DE LA TERRA” A càrrec de: Dr. David Brusi. Geòleg. Director del Departament de Ciències Ambientals. Universitat de Girona. Director del Centre GEOCAMB (Xarxa TECNIO, ACC1Ó, Generalitat de Catalunya). Editor de la revista “Enseñanza de les Ciencias de la Tierra”, publicada per l’AEPECT. Es farà al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Sala de Graus) a les 19:30, un cop es coneguin els guanyadors a les 19 hores.

Aquí podeu veure un recull d’imatges de la primera fase a Tarragona.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zQcVR0Wevzk&feature=channel[/youtube]

 

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en Ciències de la Terra i del Medi Ambient, General, Geologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *