Joaquim Valls: “Fer mala lletra indica que et serà difícil tenir èxit a la vida”

Joaquim Valls està convençut que si s'aconsegueix canviar la lletra també es milloren altres aspectes de la personalitat. PERE VIRGILI

Joaquim Valls està convençut que si s'aconsegueix canviar la lletra també es milloren altres aspectes de la personalitat. PERE VIRGILI

A aquest professor d’economia i matemàtiques el naixement de la seva filla el va fer endinsar-se en el coneixement de la psicologia i la neurologia per trobar els factors que fan que la gent tingui èxit, però no en el sentit de fer-se ric, sinó de tenir una vida reeixida.

Els teus llibres són d’autoajuda?

No. Quin problemes tenen els mètodes de desenvolupament personal? Un és que no sabem d’on partim, quin és el balanç inicial. Si vols aprimar-te el primer que fas és pesar-te, oi? Doncs els tests psicotècnics tenen biaix: no contesto el que sóc sinó el que voldria ser. És com amb les enquestes de televisió: tothom veu les notícies i els documentals i, en canvi, sempre guanya la Belén Esteban per golejada.

I l’altre problema?

Que fan canvis a curt termini, i et pots convertir en un addicte de l’autoajuda perquè necessites un altre llibre, un altra injecció d’adrenalina, però mai no acaben de funcionar.

En canvi, els teus llibres…

Sóc grafòleg des de fa molts anys i vaig crear el mètode cal·ligràfic Kimmon. L’anàlisi grafològic, com que és inconscient, et dóna una radiografia de la personalitat molt fidedigna.

(Llegeix l’article sencer…)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *