Participació de l’IES Terra Alta en el Projecte Rius

Des del departament de Ciències Experimentals i mitjançant el treball de recerca de l’alumna Gemma Rins de 1r de Batxillerat, el nostre centre participa des d’aquest curs en el Projecte Rius.  Durant el curs 2010-11 s’ha engegat la primera fase del projecte que tracta de la inspecció de trams de riu, per conèixer-los millor i valorar-ne l’estat de salut mitjançant una metodologia científica. En el nostre projecte l’objectiu és realitzar la inspecció anual (maig i octubre) del riu Canaletes al seu pas per la Fontcalda.

Podeu trobar més informació a la web de l’associació Hàbitats.

Aquest article ha estat publicat en Biologia, General, Química. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *