Vols saber quants anys viuràs?

Una anàlisi de sang permetrà saber quan temps ens queda per viure. Uns investigadors mèdics asseguren que segons la mida dels telòmers, unes puntes dels cromosomes de les persones, els indicadors poden veure la velocitat en què una persona està envellint.

La prova dels telòmers es pot fer per uns 500 euros, i els metges creuen que serà una cosa generalitzada en cinc o deu anys. Tot i així, alguns científics es qüestionen l’ètica d’aquesta prova, ja que no se sap com pot reaccionar la persona afectada.

“Sabem que les persones que neixen amb telòmers més curts del normal també tenen una vida útil més curta”, assegura María Blasco, del Centre d’Investigacions Oncològiques de Madrid en una informació que recull el diari The Independent.

(Continua llegint l’article...)

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *