Sortida geològica entre Gandesa i El Pinell de Brai

El 29 d’abril, alumnes de 1r i 2n de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, vam realitzar el tall geològic entre Gandesa i El Pinell de Brai per enllaçar la Depressió de l’Ebre amb la Depressió de Móra travessant les serres de Pàndols i de Cavalls.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Geologia i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *