Investigadors catalans identifiquen les cèl·lules que inicien els tumors

cancer-cel-lules-tumors-vall_d-hebron_araima20101213_0144_17Cada càncer és un món, i en cada pacient té característiques que varien. A més, la recerca recent revela que dins de cada tumor hi ha cèl·lules diferents. Hi ha un tipus especial de cèl·lules anomenades “cèl·lules mare tumorals” que són les responsables d’iniciar el càncer, de fer que torni a aparèixer i de la metàstasi –que, de fet, és una reaparició en un altre òrgan.Un estudi d’un grup de recerca del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) publicat avui a la revista Cancer Cell ha trobat uns marcadors, dues proteïnes, que permeten identificar aquestes cèl·lules, és a dir, veure quantes n’hi ha i on són. (continua llegint l’article…)

Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *