La pera de Lleida es vendrà sota la marca Edènia

peraLa pera de Lleida es comercialitzarà a partir d’ara amb el nom d’Edènia. La nova marca Edènia, que significa “el paradís perdut”, es va presentar ahir al palau de la Llotja de la ciutat. Per donar-la a conèixer s’ha posat en marxa una campanya publicitària amb el lema “El sabor del paradís”, que es podrà veure a les diferents publicacions i fires del sector. La denominació d’origen Pera de Lleida està formada per les deu empreses de pera més importants de les comarques lleidatanes.

mamoros8

Quant a mamoros8

Llicenciada en Ciències Geològiques (UB), sóc professora d'Ensenyament Secundari a l'INS Julio Antonio de Móra d'Ebre explicant Biologia i Geologia. Abans he estat cinc anys a l'INS Terra Alta a Gandesa i a molts altres instituts de la geografia catalana. M'agrada aprendre i ensenyar el que he après i aquí hi ha tot un món a descobrir. a explorar i a explicar.
Aquest article s'ha publicat dins de Biologia i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *