0.- Presentació. Estem en construcció de forma interactiva. Tesi Servei Lliure i Voluntariat Social i Promotor Cultural.-.-

Aquesta web servirà per a orientar la resta de webs creades relacionades amb el Talent Cooppel que es mostren en “favorits” i la seva difusió en espais d’Observació dels Aprenentatges Sobirans Independitzant-se dels Suports : “OASIS  Talent Cooppel”.
 Nom de la web: otqpl  que vol dir :OASIS Talent Cooppel.-       Cooppel és homòfon de “QpL” per això  “otqpl”

Aquesta iniciativa ciutadana forma part del projecte de tesi servei lliure i voluntària social i de promoció cultural.-

– 29-X-2012.- Es va presentar per primera vegada a la sala de graus del Campus Catalunya de la URV pel psicopedagog Josep Maria Ferran i Torrent, presidida per Arcadi Oliveres, catedràtic d’economia i president de Justícia i Pau de Barcelona i per Josep Sànchez Cervelló, catedràtic d’Història Contemporània i degà de Lletres de la URV. Sota el nom d’ “ICEbergs” que amb sigles vol dir “Investigació Combinant Entorns en la búsqueda d’estratègies i recursos amb gestió sistèmica de les persones” en al·lusió als “icerbergs” en metàfora a que les persones tenim una part visible i una part invisible. Es va presentar com a iniciativa ciutadana a favor de la justícia social i a favor de l’èxit de les persones. En especial a favor de l’èxit escolar i en el suport tècnic educatiu a les famílies. El recurs font d’estratègies de gestió sistèmica és l’avui denominat  “Talents Cooppel, abreviat “Cooppel”dins del projecte “Talents OASIS Cooppel”.

– 22-05-2013.- Arcadi Oliveres inaugura a l’Ateneu de Tarragona la Federació Cooppel. Cada tres persones es poden constituir en “Club Cooppel” en família o en colla. També pot ser en parella o de quatre o més membres. Una persona sola pot ser sòcia de la Federació on se li cercarà altres persones per formar grups, equips i fins i tot clubs. La seu social de la Federació Cooppel serà fins l’any 2017 el mateix Ateneu de Tarragona presidit pel cantant Jordi Freixa, altrament conegut per “Jordi Català”.

– 28-09-2014.- Es presentava la “Causa Cooppel” com a campanya de difusió local i mundial en el Congrés Internacional d’Anàlisi Transaccional i Psicologia Humanista a Madrid.

-02-07-2015.- El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, elegeix l’experiència duta a terme a l’institut Antoni de Martí i Marquès de Tarragona, entre sis de tota Catalunya, per ser exposada en una jornada de formació d’orientadors educatius a sant Cugat.

– 11-02-2016.- Rebem una carta de la subdirectora general de la UNESCO felicitant-nos per la nostra tasca. El proper dia 27 de març celebrem XVI d’associats de la UNESCO i cada any enviem una memòria anual de totes les nostres activitats i de l’evolució de la investigació dels Talents Cooppel, causa per la Pau, 2022, en el repte de construir la Pau en la Ment de les Persones.

Més informació clica a sota:

http://blocs.xtec.cat/anims/242-hem-rebut-una-carta-de-la-unesco/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *