Tot sobre com utilitzar el recurs estratègic de gestió sistèmica: Talents OASIS Cooppel (T.O.C.).-

És un recurs que genera espais i temps en el suport a les persones i en espacial a les famílies amb menors d’edat .

Si vols èxit, necessites un T.O.C..-

Ara ja tenim un model teòric i pràctic d’intervenció, és a dir,  Pots Entrenar les Decisions Mentals, les teves i la dels teus propis fills/es.

Obert a tota la ciutadania i en espacial:

Amb prioritat a famílies amb fills/es que són alumnes de 3r d’Educació Primària a 3r ESO de la mateixa família, dels quals un/a és alumne/a de l’institut

Cal assistir el pare/mare junt amb el fill, la filla o els fills, amb unes sessions, com a mínim 10 hores, per aprendre a dominar els Talents OASIS Cooppel.

Quins són els Talents OASIS Cooppel?  La persona aprenent, leal, fidel i/o jugadora construeix la seva teoria sobre els aprenentatges i sobre el seu propi pla vital. Aquesta teorització és de posicionament i d’entrenament decisori mental. És tracta d’identificar els teus propis talents i desenvolupar-los en  Observació i Anàlisi dels propis Sabers , aprenent en la independització dels Suports  (OASIS) i aconseguir la pròpia Sobirania personalitzada.

S’aprèn primer la gestió de l’agenda, les prioritats de les tasques, l’aprenentatge dels Talents Cooppel i avaluar el procés respecte a l’èxit escolar.

Amb una sessió mensual a Falset i a Cambrils.

A Tarragona es porten a terme tres o quatre sessions a la setmana.

Anirem informant mentre es vagi organitzant l’OASIS Talent Cooppel Tarragona a l’institut Antoni de Martí i Franquès i a l’Ateneu de Tarragona, seu de la federació Talent Cooppel de Catalunya Sud.

Presentació del Talent Cooppel a alumnes de 3r ESO per part de Sònia

https://prezi.com/j5sjsiituyoh/copy-of-talent-cooppel/

Marc normatiu segons la Llei d’Educació L.E.C., 12 de 2009.

Articles 19 sobre la comunitat educativa, art. 20 de la carta de compromís educatiu, art. 25 de la participació de les famílies en el procés educatiu, art. 26 sobre els associacions de mares i pares i art. 27 sobre el suport formatiu a les famílies.

http://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?documentId=480169&language=ca_ES&action=fitxa