Justificació

La idea de fer aquest treball va sorgir d’un bloc, és per això que era molt fàcil poder-lo ampliar utilitzant la mateixa metodologia.

El format web té molts avantatges i, com tot, també té alguns inconvenients. En aquest cas els avantatges van superar els inconvenient i aquí en tenim el resultat.

Parlar de música, en concret de dues òperes i no poder-les sentir és una estupidesa. És cert que en l’art hi ha moltes impressions, que pot ser molt subjectiu però, si a sobre no es entendre del què es parla, encara ho és més. Aquest treball és necessari fer-lo en aquest format, ja que és complementat d’enllaços que amplien el treball i que en format paper s’haurien d’haver eliminat.

Aquest format no només és necessari en l’àmbit de la música, també ho és en la mitologia. El fil de les clàssiques i els blocs que l’acompanyen mostren que la mitologia és present en moltes coses, entre elles l’art. Aquest format permet mostrar tot l’art relacionat amb la mitologia que es cregui convenient.

També és cert que és un format que se li ha de dedicar molt de temps, que s’ha d’elaborar molt, però en aquest cas ha estat molt amè i ha obtingut el resultat esperat.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *