11. Agraïments

Aquest treball ha sigut possible gràcies a molta gent, puc assegurar que si no és per l’ajuda de tots, aquest  treball de recerca no hagués estat possible. Tot el meu agraïment:

A l’Escola Bergantí de El Masnou, i especialment al Xavi i als alumnes de primer de l’ESO, per deixar-me una hora del seu temps per a la meva pràctica. Van ser molt agradables i crec que no en són gaire conscients del gran favor que m’han fet.

A la classe de grec de 1r de batxillerat i la de 2n de llatí i de grec de l’INS  Premià de Mar, per implicar-se a l’hora de fer les activitats proposades.

A la Maria Jesús Udina, per escoltar-me, per entendre’m, per cuidar-me i per facilitar-me la feina. És ella juntament amb la Margalida a qui els hi dec la idea d’aquest treball.

A la secretaria i a la biblioteca del Conservatori de Música de Badalona, per haver sigut flexibles en els horaris de la biblioteca i fer-me possible realitzar aquest treball.

Al Jaume Martínez, per haver-me il·lustrat el mite amb presses, amb exigències… Moltes gràcies!

A l’Ariadna Codina, per aguantar tots els meus moments de no poder més, per animar-me a seguir, per oferir-se en tot i més, per ajudar-me en el treball i per tot el que ets.  (No sé què faria sense tu)

Als meus Rafelets, el pare i el nen. En el seu moment vàrem dir que seríem un equip i, ha sigut sobretot durant en aquest treball que m’ho han demostrat. Ara ja no en tinc cap dubte, juntets podem! (Rafalet! Ja pots dir que apareixes en quatre agraïments)

Per acabar a la Margalida. Per treure temps i paciència de sota les pedres, per escoltar-me, per entendre’m i per posar-m’ho tan fàcil. De veritat, has sigut més que una tutora, gràcies a tu m’he sentit protegida i cuidada. Moltes gràcies!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *