ARS SUBTILIOR

És un estil musical caracteritzat per la complexitat en el ritme i en la notació, centrat als voltants de París, Avignon al sud de França, així com en la Corona d’Aragó a finals del segle XIV. Aquest estil també es troba en el repertori xipriota francés. Sovint el terme s’utilitza en contraposició al d’ ars nova, que s’aplica a l’estil musical del període anterior, que va durar des dels voltants del 1310 al 1370, tot i que alguns investigadors prefereixen considerar a l’ars subtilior una subcategoria de l’estil anterior.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RUIjCmSBSz4[/youtube]

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *