El dimecres 14 de juny, el CFA La Llagosta ha tingut el plaer de gaudir una enriquidora excursió a Esplugues de Francolí, la primera de fi de curs, després de l’ínterim pandèmic.

Desenes d’alumnes, acompanyats pel nostra capaç professorat ha gaudit tot visitant el poble, així com el Museu de la Vida Rural, ses precioses coves, llurs estalagmites i estalactites impressionaren “geològicament” als i les assistents i, per últim, el majestuós Reial Monestir de Santa Maria de Poblet, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

També, per recarregar energies, férem un àpat conjunt en un restaurant, on pogué l’alumnat conèixer-se més profundament i interactuar de forma més informal i propera amb el professorat.

En definitiva, una activitat irrepetible, però de gran i positiva acollida, que ha transportat el cor i el somriure a terres tarragonines, essent l’última sortida del curs 2022-23, però no l’última activitat, prèvia a les merescudes vacances.

Però no us preocupeu, els i les absents, que l’any que ve, en farem més i millors, i segur que podreu acompanyar-nos-hi!

 

Us hi esperem!