Fer classe al CFA La Llagosta és segur i té totes les garanties sanitàries

l’Escola de persones adultes va clausurar el 2n pis abans d’iniciar el curs ja que la teulada de fibrociment original dels anys 70 presentava algunes mostres d’amiant. La resta de pisos estan aïllats i, amb la supervisió de la secció de Riscos Laborals del Departament d’Educació, les aules de la planta baixa i el 1r pis tenen totes les garanties sanitàries.

l’Equip Directiu del CFA La Llagosta vol aclarir que porta més de 2 anys demanant a les administracions responsables (Ajuntament de La Llagosta i Departament d’Educació) que substitueixin la teulada. Lamentablement, ni l’Ajuntament de La Llagosta ni el Departament d’Educació s’han posat d’acord per assumir les seves responsabilitats. Ni en aquesta ni en altres mancances de l’edifici.

Mentre no es realitzi el canvi de teulada, el 2n pis romandrà clausurat i aquestes classes es realitzaran a l’INS Marina. Reiterem que fer classe a la resta d’espais del CFA La Llagosta és segur i té totes les garanties sanitàries.

Equip Directiu del CFA La Llagosta