Ahir els cors de La Llagosta s’obriren en massa per a acomiadar a la nostra estimada exdirectora, Isabel Soler, en una mostra d’afecte i reconeixement pel seu compromís i lluita envers el CFA La Llagosta. Un merescut homenatge, que a causa de la pandèmia no es va poder realitzar quan va jubilar-se, però que la comunitat educativa li devia.

Amb un acompanyament musical impressionant i sincers i plens d’emoció testimonis de diferents alumnes, d’antics professors i de la mateixa directora, l’esdeveniment, cel·lebrat al Centre Cultural de La Llagosta, va impactar al centenar d’alumnes i professorat del CFA La Llagosta que hi assistiren, i va escriure una pàgina als anals de la història del nostre centre.

Aquesta cerimònia d’homenatge i alhora d’inauguració del curs 2022-23, ha sigut, però, la materialització d’un canvi de cicle al nostre centre i desitgem que sigui un any escolar ben profitós per al nostre alumnat i el nostre personal docent.

 

Bon inici de curs!