Persey Jackson y el mar de los monstruos

TÍTOL ORIGINAL: Percy Jackson and the sea of monsters

DIRECCIÓ: Thor Freudenthal

ANY D’ESTRENA: 2013

DURADA: 106 min

PRODUCCIÓ: Chris Columbus

PAÍS D’ORIGEN: Estats Units

IDIOMA D’ORIGEN: Anglès

GUIÓ: Scott Alexander / Larry Karaszewsk

FOTOGRAFIA: Shelly Johnson

REPARTIMENT

Logan Lerman (Percy Jackson)

Alexandra Daddario (Annabeth Chase)

Douglas Smith (Tyson)

Brandon T. Jackson (Grover Underwood)

Jake Abel  (Luke Castellan)

Leven Rambin (Clarisse LaRue)

GÈNERE: Ciència ficció

TRÀILER

SINOPSI

Al món mitològic dels semidéus apareix un nou perill: el mur invisible que protegia el campament dels mestissos ha desaparegut, i ara estan tots a la mercè de les bèsties infernals que vaguen pels voltants. Per recuperar aquest mur protector, els protagonistes hauran d’anar a buscar el velló d’or, el mític teixit que pot curar qualsevol ferida, per curar l’arbre del qual surt el mur protector. A més, s’hauran d’enfrontar a un grup de semidéus rebels que volen prendre el poder de l’Olimp per la força i amb l’ajut d’un antic i poderós poder.

CRÍTICA

És una bona pel·lícula, i, tot i que sempre es diu que la segona sempre és pitjor que la primera, no és el cas. Crec que aquesta té més sentit, i, en aquesta ocasió, els referents clàssics són millors. Per exemple, Hermes és el director de l’empresa de missatgeria UPS, que envia paquets a tot el món de manera màgica. Em va encantar aquest detall, tot i que segur que els d’aquesta empresa deuen haver-hi sucat, i molt.

Tot i que la primea està força bé, és massa simple pel meu gust, i, per tant, crec que, si seguim aquesta progressió, la tercera serà magnífica. Val a dir que, si no podeu esperar, podeu llegir la saga de llibres que ha inpirat les pel·lícules.

21 comentaris a “Persey Jackson y el mar de los monstruos

 1. Retroenllaç: Persey Jackson y el mar de los monstruos | La c...

 2. Xaipe!
  Aquesta pel·lícula de Persey Jackson y el mar de los monstruos no l’he vist, la que sí que he vist ha estat la de Persey Jackson y el ladrón del rayo. Gran pel·lícula! Em va encantar i veient el molt que em va agradar i deixant-me guiar per l’opinió de l’Arnau (Crec que aquesta té , més sentit, i, en aquesta ocasió, els referents clàssics són millors) miraré també la de el mar de los monstruos.

 3. Χαιρε!
  Jo també he vist “Percy Jackson y el ladrón del rayo” però aquesta no l’he vist encara. La primera em va agradar moltíssim i és per això que tinc moltes ganes de veure aquesta segona part.
  Certament no sabia que hi havien els llibres de la saga, però dubto que me’ls llegeixi aquest cop perquè no tinc gaire temps lliure.

 4. Retroenllaç: Percy Jackson i els Déus de l’Olimp | Mons entre Grans Llibres

 5. Com la primera és una pel.lícula molt bona encara que a mi m’ha agradat més aquesta. Tinc la sensació que té més referències clàssiques a més la trobo més divertida i distreta. Com el pare de tots els deus i com t’explica l’inici de la història. M’agrada que surtin monstres de mites clàssics i com explica fenòmens paranormals com el triangle de les Bermudes des del punt de vista dels deus grecs. Trobo que és una pel.lícula excel.lent que recomano a tothom.

 6. Aquesta pel·lícula m’ha semblat millor que la primera però hi ha punts com quan surten les serpents que no m’acaba d’agradar, tampoc que no se li doni importància al campament quan Percy els salva.

  També hi ha punts que m’agraden com la utilització del mite del “bellocino de oro” o el Cronos (que ho representen d’una manera una mica estranya). El final m’ha semblat l’adequat i espero que la saga de pel·lícules continuï.

 7. La segona pel·licula m’ha agradat més perque té més referències clàssiques i a mès al ser la segona té la solució de la primera pel·licula. A la segona t’explica el principi de l’història. També explica el triangle de les Bermudes de forma del qual veien els deus grecs. És una pel·licula molt interesant i m’ha agradaria que fesin la tercera part.

 8. Una molt bona pel·licula millor que l’anterior amb més referencies a la Grecia i Roma antiga, més divertida i més graciosa. A més surgeixen més individuus dolents o els diferents personatges que apareixen amb les seves emocions, com per exemple el germanastre de Percy que es mestís de una nimfa i Posidó o la seva contrincant Annabeth la cual li te mania degut a que ell es fill de els tres deus originals Zeus, Posído i Hades). El final conclueix molt impresionant una llastima que no hi hagi una 3a part.

 9. Jo crec que aquesta pel·lícula es molt divertida de veure ja que pots aprendre molt com amb la primera part.Aquesta(la segona part)es mes fantasiosa que la primera ja que surten mes coses irreals.També t’explica com el principi de l’historia quan una pobra noia es assassinada per un ciclop a causa de salvar als seus companys.Com el seu pare era un deu va fer que la seva filla estigues viva amb una altre paper (seria un arbre que cobriria amb una cupula que ajudaria a que els enemics no poguessin entrar i no passes res a la gent que hi hagues allà.

 10. eSTA PELICULA ME A GUSTADO MAS QUE LA PRIMERA,ES MAS ENTRETENIDA Y DIVERTIDA Y el final es impactante, espero que saquen mas peliculas de esta saga, es mas amena ahi mas personajes…

  Me encanta cuando muere… NAAAA mentira no voy a hacer spoiler de que muere el malo.

 11. Malgrat que no la vaig veure sencera, m’ha semblat una pel·lícula força entretinguda. El que vaig veure va ser molt interessant. Al principì de la pel·lícula està molt bé el fet de que expliquin la història sobre la nena que es va sacrificar per salvar els seus companys.

  Sobre el nus no puc dir res ja que no vaig veure’l.

  El final va estar molt captivador. Van haver-hi dos moments en els quals vaig patir molt, però, té una conclusió molt bona.

  Com la primera pel·lícula, la recomano molt. ❤

 12. Molt bona aquesta pel·licula la recomano moltisim,també he aprés molt amb aquesta peli JaJaJa xD ;)))))

 13. Aquesta pel.lícula me l’ha vista unes cuantes vagades pero em sguiex gustanme
  la racomano perque es com si la mitologia fos moderna

 14. Aquesta pel·lícula m’ha agradat molt,però,sincerament a mi hem va agradar més la primera.Si que es veritat que aquesta pel·lícula te mes mitologia,ja tan grega com romana,però la primera hem va donar la sensació de estar en intriga fins al final,i aquesta succeïen coses evidents.
  Si que he de dir,que una cosa que hem va agradar es que afegeixin un nou personatge,com el del germà de en Percy, i a més que sigui un ciclop.

 15. Aquesta m’ha agradat mes i m’ha semblat molt entretinguda. La recomano.

 16. L’història que té aquesta pel.licula és més interesant, té sorpresas i et responen a moltes preguntes que et fas al llarg de la pel.lícula

 17. Aquesta pel·lícula m’ha semblat millor que la primera però hi ha punts com quan surten les serpents que no m’acaba d’agradar, tampoc que no se li doni importància al campament quan Percy els salva.

  L’història que té aquesta pel.licula és més interesant, té sorpresas i et responen a moltes preguntes que et fas al llarg de la pel.lícula

 18. Jo crec que aquesta pel·lícula es molt divertida de veure ja que pots aprendre molt com amb la primera part.Aquesta(la segona part)es mes fantasiosa que la primera ja que surten mes coses irreals.També t’explica com el principi de l’historia quan una pobra noia es assassinada per un ciclop a causa de salvar als seus companys. Jo la recomano mes que la primera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *