Percy Jackson i els herois grecs

Percy Jackson i els herois grecs és un llibre escrit per Rick Riordan, qui és famós per les seves sagues juvenils de mitologies politeistes.

El llibre, encara que la portada i el títol segueixen l’estil de la primera saga de Percy Jackson, aquest és completament independent de  qualsevol saga.

Com no podria ser d’una altra manera, l’heroi Percy Jackson ens narra diferents mites amb un llenguatge molt més actual, i posant les seves típiques bromes i comentaris humorístics.

Cada capítol és un mite diferent. Hi ha els mites de Perseu, Psique, Faetón, Otrera, Dèdal, Teseu, Atalanta, Belerofonte, Cirene, Orfeu, Hèrcules, i Jàson.  L’altre dia a classe de mitologia vaig llegir en veu alta el de Cirene.

Personalment, no crec que sigui un llibre per llegir de cop, sinó un capítol de tant en tant, ja que jo, ho vaig llegir tot de cop, i vaig arribar a Jàson que jo mateixa necessitava el velló per curar el meu cap, fart de mitologia -encara que per no més de cinc minuts-. A part d’això, crec que és una dels llibres més divertits que he llegit, i que hauria de ser lectura obligatòria a qualsevol assignatura, com a mínim a grec.

Què n’opineu?
Creieu que és possible aprendre mitologia grega amb aquest llibre?
El recomanaríeu? Per què?

Marina Palomeque

Grec 1r Batxillerat

7 pensaments a “Percy Jackson i els herois grecs

  1. M’ha agradat molt el llibre, especialment perquè he pogut entendre i descobrir molts mites, el llibre té gran quantitat de mites i els explica de manera divertida i fàcil d’entendre.
   I tant, et parla sobre Psique, Cupido, Medusa i demés besties
   Sí,es pot aprendre ja que parla sobre Zeus, Posidó i els seus fills semidéus
   El recomano pq ens enseña molares coses I es divertit

 1. Què n’opineu? El llibre m’agradat perque hi havien moments interesants i he apres molts mites. La vereitat es que aquest llibre te molts mites i ho explica d’una manera mes facil i divertida perque el lector ho entengui sense cap problema. Tambe a dir que el llibre es molt llarg i que es triga en llegir-se senser.
  Creieu que és possible aprendre mitologia grega amb aquest llibre? Si, ja que el llibre es molt facil d’apredre i esta molt be, sol fa falta una mica d’interes i t’enganxes.
  El recomanaríeu? Per què? El recomano molt perque com ja he dit es molt interesant i aprens molts mites ( es molt llarg pero mereix la pena ).

 2. Què n’opineu?
  -M’ha agradat molt el llibre, especialment perquè he pogut entendre i descobrir molts mites, el llibre té gran quantitat de mites i els explica de manera divertida i fàcil d’entendre. Pot ser, el llibre és massa llarg, he trigat molt temps a llegir tot el llibre i en els capítols s’afegeix informació molt irrellevant.

  Creieu que és possible aprendre mitologia grega amb aquest llibre?
  -Si, és molt bon llibre i crec que es pot aprendre mitologia molt fàcil,he entès el llibre fàcilment. Però crec que era massa llarg i en algunes parts eren molt infantils.

  El recomanaríeu? Per què?
  -El recomanaria per a gent que li agrades la mitologia o els mites antics, exclusivament per a gent adolescent.

  Pol Jiménez Serrano
  3 ESO D

 3. Què n’opineu?

  El llibre tot s’ha de dir és molt entretingut, et rius i a més aprens sobre la mitologia grega, pocs llibres ho fan i això té merit. A més com és entretingut t’ho pots llegir sense adonar-te

  Creieu que és possible aprendre mitologia grega amb aquest llibre?

  I tant, et parla sobre Psique, Cupido, Medusa i demés besties, deus i semideus de la mitologia grega per lo que si que n’aprens.

  Es pot aprendre mitologia amb Percy Jackson?

  Sí,es pot aprendre ja que parla sobre Zeus, Posidó i els seus fills semidéus en el que Percy en el llibre és fill de Zeus però de Posidó en les pel·lícules. En la pel·lícula per exemple et parla de com Zeus,Posidó i Hades van matar a Cronos lo dolent aqui es que està malament ja que va ser únicament Zeus qui va fer-ho. Després en el llibre també explica els mites amb un cert humor que et sorprèn.

  El recomanaríeu? Per què?

  Si, sempre i quan entenguis l’humor i t’agradi el tema del llibre

 4. Què n’opineu?
  ·Sincerament de primera aquest llibre pensaba que era aburrit ja que el llibre es veia amb molt text.Quant vaig començar a llegir aquest llibre va cambiar totalment la meva opinio ja que em vaig enganxar enseguida.Es un llibre que es molt façil de llegir perquè no es un llenguatge complex i com te tocs d’humor i moderns també es divertit.

  Creieu que és possible aprendre mitologia grega amb aquest llibre?
  ·Jo crec que si es pot aprendre mitologia amb el llibre,jo per exemple he apres mites i semideus que no sabia ni habia escoltat mai d’ells,a qui li agradi la mitologia i vulgi aprendre aquest llibre es idoni.

  El recomanaríeu? Per què?
  ·I tant,com ja he dit abans es un llibre on es pot aprendre mitologia,llavors jo el recomanaria a tothom que li aradi la mitologia grega,perque podra aprendre molt tambe es divertiria llegint aquest llibre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *