Recital Carpe diem de Sant Jordi a l’INS Premià de Mar

El divendres 22 d’abril a l’institut Premià de Mar vam celebrar Sant Jordi a l’Institut amb diferents activitats, una d’elles va ser un recital dels alumnes de clàssiques de 1r i 2n de batxillerat, a l’entorn del tema horacià del Carpe Diem. Un breu discurs d’en Joan Marc Ramos sobre la Festa de les Lletres va obrir l’acte i, tot seguit, la Margalida Capellà va presentar la feina dels seus alumnes de primer de batxillerat humanístic, els quals van llegir poemes en llatí, alemany, francès i anglès com en català i castellà amb el tòpic Carpe Diem. Durant el recital d’alguns poemes, els alumnes eren acompanyats amb piano o guitarra per l’Aleix Roch i el Pau Marín, respectivament. Al llarg de la celebració van haver-hi diverses actuacions musicals (Abigail, Liana i Erola) i la tan esperada entrega de premis literaris, amb guardons per les modalitats de català, castellà i anglès, i amb mencions especials en la modalitat de clàssiques.

Irene Sanz i Erola Such 1r Batx. Llatí
Iria Rael 2n Batx. Llatí

Etiquetes:,

Comentaris: 3

 1. Raquel Bernad 4 maig 2016 - 20:35 Contesta

  Salve!

  Una cel·lebració de Sant Jordi molt maca. Aquell dia em vaig donar un tomb pel pati, observant les diverses activitats que es realitzaven.

  L’enhorabona a tots els guanyadors d’aquesta edició!

  Vale!

 2. […] a l’IPM de l’àrea de clàssiques (Scriptorium, punts de llibre amb papir i calamus, recital Carpe diem, visita a Iluro i a l’exposició El sexe a l’època romana, Gimcana al Parc del […]

 3. […] en una etiqueta-punt de llibre ja que Verba volant scripta manent i nosaltres els hem convidat al Recital Carpe diem, la millor manera d’aprofitar el temps que […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *