Marie Curie 1867-1934. Exposició centenària a l’IEC

Cartell de lexposició
Cartell de l'exposició

Deixem de tèmer allò que hem après a entendre.

Dins els actes commemoratius de l’Any Internacional de la Química, i per recordar els cent anys que fa  que li van atorgar el Premi Nobel de Química del 1911, l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) ha preparat conjuntament amb el parisenc Institut Curie una exposició sobre Marie Sklodowska, també coneguda per Marie Curie.

L’exposició s’inaugurarà el proper 6 d’abril -podeu descarregar el díptic de l’exposició-, i repassa la trajectòria de la cèlebre científica.  La mostra es podrà veure al pati de l’IEC fins a final del 2011.

Us adjunte uns enllaços sobre Pierre i Marie Curie i la biografia de la Marie al web dels premis Nòbel. Al blog del CRAI li han dedicat un parell d’apunts amb més informació sobre la seva vida i publicacions monogràfiques.

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà