Simulant una pandèmia

cartell 28 dies desprès
cartell 28 dies desprès

Les pandèmies o les epidèmies en general, sempre han tingut molta tirada en els mitjans de comunicació i en l’imaginari col·lectiu, fins i tot independentment de les seues morbiditats i mortalitats… o precisament per la confusió entre ambdós conceptes.

Bé com el Pandemic II, per jugar en xarxa desenvolupant una pandèmia vírica, bacteriana o un paràsit; o bé amb un clàssic descarregable, el simulador sobre la SIDA SimEpi, a la xarxa podem trobar diversos exemples de simuladors d’epidèmies

Fins i tot, fa uns anys és va extendre una epidèmia en línea -la corrupted blood– entre els jugadors del joc Worl of Warcraft, com podeu llegir en aquest article que compara les epidèmies virtuals i les reals.

En altre article trobareu més informació del SimEpi i d’altres simuladors.

I, en part, aquesta és la base de la pel·lícula 28 days later i les seves seqüeles. Ací en teniu una anàlisi més detallada del film i a sota  el trailer de la pel·lícula.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/eunaclr-WgU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà