Virtual Ocean i World Wind

En aquesta entrada feia referència a la capacitat de volar virtualment a qualsevol racó del planeta, però això deixava lluny de nosaltres la gran majoria de superfície del planeta… precisament la que es troba sota la superfície de les aigües oceàniques.

Gairebé el 71% de la escorça del planeta és menys coneguda que la de la Lluna o Mart. Tot i què poc a poc va coneixent-se més. I en això col·laboren tant el Virtual Ocean com el World Wind a partir de les composicions d’imatges de satèl·lits. L’avantatge del Virtual Ocean és que es tracta d’un aplicatiu de Java que pot correr sobre qualsevol S.O. Podeu trobar més comentaris a Vilaweb, a Holocè, d’on he tret la imatge, o al MGDS.

Published by

Màrius

Màrius

Professor de Ciències a Secundària, amb formació i deformació biològica. Treballe a l'Institut Santa Eulàlia de L'Hospitalet de Llobregat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà