Dades dels alumnes

GRAU DE DESENVOLUPAMENT DELS ALUMNES DE P5

Les mestres d’educació especial em faciliten els resultats de les proves de lectoescriptura realitzades a finals de curs de P4 dels alumnes que ara cursen P5. Aquests són els resultats:

Resultat dels subjectes de la intervenció-proves Teberosky – P4

Els resultats són els següents

P5A P5B
Nivell1-Dibuix: o 1
Nivell2-Presil·làbic: 1o 2
Nivell3-Sil·làbic: 6 14
Nivell4-Sil·làbic-alfabètic: 7 7
Nivell5-Alfabètic: 4 1

CARACTERÍSTIQUES DELS ALUMNES D’AQUESTS GRUPS DE P5

P5A: És un grup format per 27 alumnes, amb 15 nens i 12 nenes. Hi ha un alumne amb TEA  que rep suport d’una vetlladora en algunes sessions, i una alumna nouvinguda d’aquest curs de Grècia que també presenta un informe amb possible cas de TEA, però més lleu que l’altre alumne. És un grup forca inquiet, que necessita activitats dinàmiques i alhora ordre i calma per treballar. En aquest grup estan derivats a DAPSI dos nens per motius de dificultats en la parla.

P5B. És un grup de 27 alumnes, amb 14 nenes i 13 nens. És un grup tranquil, encara que insegur i amb algun conflicte en les relacions entre ells, ja que hi ha certa competitivitat. En aquest grup hi ha un petit grup de 3 nens i 2 nenes que van al grup de parla amb la mestra d’EE un cop per setmana. Alhora, alguns d’ells reben suports externs a través del CRECIL i del DAPSI per problemes de parla. Un altre nen, en M. té problemes de visió que ha comenat a millorar portant ulleres, però que cal tenir en compte.

L’entorn i les famílies acompanyen forca positivament l’interès en els aprenentatge, ja que són famílies en general amb un nivell socioeconòmic i cultural mitjà, a excepció d’algun cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *