Tancament de la intervenció a les aules

En les darreres sessions de la intervenció he fet la prova als alumnes als qui s’ha fet el seguiment inicial sobre consciència fonològica, a més d’altres alumnes que les tutores han comentat sobre els qui tenien algun dubte. Aquests són els resultats de cada alumne.

VALORACIÓ DELS ALUMNES PER DETECTAR POSSIBLES CASOS DE RISC

Les darreres reunions amb les tutores, hem fet una valoració sobre la intervenció abans d’analitzar el resultat dels alumnes. Sobre els jocs, els hi ha semblat interessant i de gran utilitat les rimes i les “frases boges”, amb els que han fet també activitats escrites. La dinàmica dels encadenats els hi ha costat més. També han trobat que ha faltat temps per acabar de gaudir i desenvolupar els jocs amb més constància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *