Mentrestant, a P3 …

Durant la intervenció, les tres mestres tutores de P3, inicien una proposta sobre lectoescriptura a les famílies. Es tracta d’explicar a les famílies les activitats que es realitzen al centre per iniciar-los en la lectoescriptura, a través dels noms dels nens/es de les classes. Les activitats que proposen estan concretades i organitzades segons el mètode E. Garriga sobre el que desenvolupem la intervenció a P5. La intervenció que estem duent a terme a P5 ha motivat aquesta proposta, tal i com m’ha explicat una de les tutores, coneixedora del mètode E. Garriga i mestra també anteriorment d’educació especial al mateix centre.

El text que han entregat a les famílies és el següent:

P3-SUGGERIMENTS lestoescritura sant jordi 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *