Segell de Qualitat eTwinning

El nostre projecte eTwinning “Happily and Healthily ever after” desenvolupat juntament amb socis de diferents països (Polònia, Itàlia, Malta, Romania, Grècia i Estònia), ha rebut el Segell de Qualitat. En aquest projecte es treballen les competències en comunicació en llengües estrangera (anglès com a llengua vehicular), digital, cíviques i socials entre d’altres. Té com a objectiu millorar la salut de l’alumnat participant, conscienciant de la importància d’uns hàbits de vida saludables. Per això, a través de diferents activitats, intercanvien informació sobre diferents aspectes relacionats amb aquest tema amb els altres socis participants.

A la foto podeu veure els nostres alumnes amb els seus diplomes! Enhorabona, noies i nois!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.