Erasmus+ Mobilitat a Grècia dia 4

Els nens i nenes que participen a la mobilitat a Grècia del nostre projecte Erasmus+ Ka2 “On the Road of Exile” han tingut un dia molt intens però també molt divertit.

Al matí, hem anat a l’escola de Nea Karya on hem participat en diverses activitats relacionades amb el projecte. En una hem jugat al joc Against All Odds d’ACNUR, on joc on els infants s’ha de posar a la pell d’una persona que busca asil en un país i solucionar tota una sèrie de problemes amb els que es troben diàriament els refugiats en els seus viatges en busca d’una vida segura.

En una altra activitat, els infants s’han repartit en 4 grups representant 4 illes. Aquestes illes volíen o no acollir refugiats (les intruccions es donaven en secret un cop fets els grups). Uns altres infants representaven els refugiats i havien de buscar l’illa que crèien que els acolliria, però no totes ho farien. Els nens han explicat les seves sensacions en ser acollits o refusats a entrar en l’illa que havien escollit.

En la última de les activitats els infants han vist uns vídeos sobre l’equip olímpic de refugiats dels passats jocs a Río. Després havien de crear slógans que crèien que els podrien representar.

Després els nens i nenes de l’escola grega ens han ofert una sèrie de mostres de balls i representacions de jocs tradicional. Nosaltres hem ballat un ball de bastons on també han participat 5 nens de l’escola de Nea Karya. L’escola finesa també ens ha ensenyat el seu ball tradicional i ens hem anat afegint al ball.

Els pares i les mares de l’escola ens han preparat una barbacoa de souvlakia per desprès de la festa, hmmmmm, què bo!!!

Després de dinar, les famílies ens han portat a la platja de Keramotí, on ens esperàven la resta de companys dels altres països i hem passat la tarda jugant a jocs de platja i banyant-nos… Quin dia!!!

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.