Erasmus+: Mobilitat a Grècia, dia 1

Avui els nens i les nenes de cinquè que estan a Grècia, hem començat les activitats del projecte amb la resta de països participants. al matí ens hem trobat a l’escola i em agafat un bus per anar a les runes de la ciutat antiga de Philippi, ciutat que duu aquest nom per el seu fundador, Philippos II, pare d’Alexandre Magne. Allà primer hem fet una sèrie d’activitats per trencar el gel i conèixer la resta de companys del projecte. Hem fet també una activitat del projecte en la qual haviem d’aprendre a dir una sèrie de frases bàsiques en les diferents llengües del projecte.
Després, hem visitat les runes i el director de l’escola grega, que ès historiador, ens ha explicat els orígens de la ciutat i tots els esdeveniments històrics de la zona. Desprès hem fet una parada a Kavala, per on hem passejat.
La última de les activitats d’avui era la visita a l’escola primària de Nea Karvali, on 22 nens i nenes refugiats de diversos països com ara Afghanistan i Siria estan escolaritzats. Els infants ens han rebut amb molt entusiasme i hem pogut parlar amb ells i saber una mica més de la seva situació. Els hem portat material escolar i joguines desde Lliçà. Ells ens han agraït la nostra visita amb uns dolços típics de la zona anomenats “Kourabiedes”. Ha estat un dia molt emocionant. Us deixem un vídeo on podeu veure què hem fet.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.