The Netherlands: day 2

Avui els nostres infants han entrat en contacte amb la resta de participants del projecte Erasmus+ On the Road of Exile provients de Suècia, Grècia, Finlàndia i com no d’Holanda. en la sessió d’avui, en grups internacionals, els nens i nenes han realitzat una activitat d’investigació sobre els principals països d’on provenen els refugiats: Eritrea, Afghanistan, Syria i Iraq. També han buscat quins són els plats típics d’alla. Desprès han fet una presentació per equip. Desprès de dinar, han anat a comprar els ingrediens, han cuinat els plats escollits i han realitzat un tastet on estudiants i mestres. Han fet molt bona feina tots plegats i han demostrat una gran destresa a l’hora de comunicar-se en anglès i  com no de cuinar! A continuació els podeu veure en acció.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.