Primera reunió transnacional Projecte Erasmus

Benvolgudes families,

els passats 9 i 10 d’octubre l’escola va acollir mestres de Finlàndia, Països Baixos, Suècia i Grècia. Aquests docents es van traslladar al nostre centre durant dos dies per poder planificar el que es el nou projecte Erasmus Ka219 (antic Comènius) que el centre coordina.

Aquest projecte, que duu per títol “On the Road of Exile” tracta sobre els refugiats i sobre la importància de l’Educació Emocional a les escoles. Durant dos cursos, 2017-2018 i 2018-2019, el nostre centre, juntament amb les escoles de Finlàndia, Països Baixos, Suècia i Grècia, desenvoluparem una sèrie d’activitats conjuntes i en determinades dates ens desplaçarem amb alguns alumnes a aquests països, per tal de dur a terme altres activitats in situ. A finals del curs vinent, seran els i les alumnes d’aquestes escoles qui vindran a Lliçà.

Us deixem un vídeo creat per l’escola de Grècia en el qual podeu veure algunes fotos de les reunions de treball i algunes de les nostres alumnes que van oferir als mestres europeus un esmorzar casolà preparat juntament amb les seves families.

Video

Us anirem informant sobre les activitats més endavant, però ens podeu seguir a Twitter, Facebook i Instagram.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.