2n DIA A LA FARGA

Aquest matí ens hem llevat uns una mica més d’hora que els altres. Quan tots érem ben desperts hem fet un bon esmorzar i de nou als tallers.
Hem preparat unes pizzes boníssimes cuites al forn de llenya amb en Conrad i la Imma, hem conegut les propietats dels diferents fangs al taller d’argila i relaxació amb l’Anna i la Irene, a la granja hi hem anat amb en Vicenç on hem fet les tasques pròpies de grangers i amb el Pedro hem après a fer paper reciclat. A la tarda amb el Vicenç i el Pedro hem conegut diferents plantes aromàtiques amb les que hem fet una bona col.lecció de perfums.
Al llarg del dia tenim estones de joc lliure en uns prats fantàstics on podem jugar a pilota, saltar a corda, córrer, gronxar-nos,… Ens ho estem passant molt bé!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.