Propera Jornada Verda el 9 de març!

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el darrer any ens van atorgar el distintiu d’Escola Verda, tret molt important de la nostra identitat. Fet que vam celebrar el passat setembre a la Festa Verda, amb tallers on va poder participar tota la comunitat educativa.

A partir de l’èxit de la Festa Verda, es va comprovar l’ interès de molta gent per col·laborar en la millora de l’escola, per tal de fer-la cada vegada més rica i més sostenible. Per aquest motiu vam formar la Comissió Verda, formada per pares, mares, personal del Pas, mestres i alumnes. En aquesta comissió es fan trobades per programar els diferents objectius que hem d’anar portant a terme segons el projecte d’Escola Verda.

L’objectiu que ara ens marquem és el de traslladar l’hort fins a l’entrada principal de l’escola per tal de tenir-lo més proper per als infants de Cicle Inicial i Cicle Infantil. Així com el d’enriquir el bosquet amb la col·locació de diferents materials, com ara cordes, troncs, rodes…
El dia 9 de Març farem la propera JORNADA VERDA per portar a terme aquestes tasques i demanem la col·laboració de tothom qui vulgui participar, famílies, veïns, amics… Treballarem cooperativament entre tots/es i ho passarem bé, no cal que siguem experts en res, ens anirem ajudant a passar la terra d’un lloc a l’altre, a col·locar fustes…

Animeu-vos a participar!!!

 

 

FEM MEMÒRIA!!!

Aquí podeu veure algunes fotografies de la Festa Verda el passat 30 de setembre, va ser molt divertida i enriquidora!!!

 

Aquest article ha estat publicat en Escola Verda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.