Celebrem que ja som escola verda

Estimades mares i pares.

Com ja recordeu,  el curs passat el Departament d’Educació ens va atorgar la placa d’ESCOLA VERDA. Aconseguir-la ens va donar molta satisfacció, ja que era un reconeixement a tot un temps de treball realitzat entre tots. Per això, aqeusta festa s’ha de celebrar amb activitats per continuar sensibilitzant els nostres fills i filles amb accions respectuoses amb el medi ambient.

Per això el divendres dia 30 a la tarda celebrarem la Festa Verda. A partir de les 15:30 cada classe recitarà un rodolí i cantarem una cançó conjunta, i de 17:00 a 18:30 s’han preparat tallers familiars en els quals podreu participar.

Des de l’escola, agraïm la vostra col·laboraci i us hi esperem a tots i totes.

Aquest article ha estat publicat en Escola Verda. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *