Arbre genealògic dels principals déus romans

Amb aquest Prezi podreu veure l’arbre genealògic dels principals déus romans amb el seu equivalent grec del qual prenen genealogia, atributs i funcions per què ja sé sap Graecia capta ferum victorem cepit.

Belén Cansino

1r Batxillerat Humanístic

Aquest article s'ha publicat dins de Déus, General i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Arbre genealògic dels principals déus romans

  1. Xènia Serra diu:

    Χαιρε!
    Molt bon article! Aquest prezi ajuda molt a poder aprendre’s els noms dels principals déus grecs i les seves característiques, a més de que així es pot veure millor la relació parentesca que tenen entre ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *