Col·laboracions

Fem una escola oberta a tothom, sense fronteres

La contribució del professorat, de l’alumnat o de les families és essencial per a detectar les millors estratègies i els recursos educatius més eficients per a l’ensenyament i l’aprenentatge dinàmic, tant necessari en el món d’avui en dia. La construcció col·lectiva del coneixement és una responsabilitat i un dret. Animeu-vos a participar-hi!

Activitats compartides

El professorat de Catalunya assisteix regularment a les activitats de formació, i comparteix els seus projectes amb la resta de professionals. Si esteu interessats en contribuir a la connectivitat i l’intercanvi d’experiències, feu-nos arribar les vostres bones pràctiques de referència!

Aportacions del professorat

 • MARIA DEL CARMEN CARBONELL BENET
 • Pojecte_Carmen_Carbonell


  USA, in search of Freedom (4rt ESO)

  Envieu les pàgines d’interès per l’aprenentatge que us han estat més útils a l’aula, en la formació o en la recerca educativa:
  – El títol
  – El vincle (URL)
  – Una frase amb el resum o explicació del contingut
  – Una recomanació sobre el nivell, l’àrea de treball o l’ús didàctic
  – Una o més paraules de referència (etiquetes, categories, tags)

  Les vostres aportacions seran incorporades al “Delicious” del Servei de Llengües.

  wiki2

  Wiki de treball en llengua anglesa i alemanya, confegida amb materials didàctics i recursos proposats pel professorat. Animeu-vos a participar-hi!

  Reflexions sobre l’avaluació en projectes AICLE-CLIL

  clil2

  El professor Josep CORAL, de l’Escola pública Pau Boada de Vilafranca del Penedès,  ha publicat les seves reflexions arrel del Pla Experimental de Llengües Estrangeres del seu centre i de la llicència d’Estudis retribuïda per a donar a conèixer l’Avaluació d’Un projecte AICLE d’Educació Física en un article complert i rigoròs (10 pàgines) a la revista virtual INDEref d’educació Física. us animem a compartir les seves reflexions!


  Divulgueu les vostres iniciatives

  Si voleu donar difusió a la vostre tasca educativa, el vostre col·lectiu o les vostres innovacions d’ensenyament i aprenentatge, envieu-nos un breu missatge (microbloguing o Tweet).

  twitterServei_llengues
  Des del Twitter del Servei de llengües el farem arribar a tots els nostres seguidors. Animeu-vos a formar part de la Web 2.0!


  Feu servir les Wikis per crear materials conjuntament amb l’alumnat

  eduwiki
  En qualsevol llengua, la Wiki ens ofereix la possibilitat d’obrir un banc de dades i d’informació temàtica.
  Anime-vos a crea la vostra propia Wiki escolar, per a treballar col·laborativament a l’escola!

  Si voleu saber més sobre aquest tema, mireu aquest vídeo.

  També podeu crear Wikis en servidors externs que disposen de tutorials senzills:

  PbWiki
  WetPaint
  WikiSpaces

  Participeu en iniciatives de formació, reflexió i intercanvi d’experiències

  La formació inicial del professorat és un factor que qualitat que pot dinamitzar la millora educativa i la renovació docent.  Animeu-vos a intercanviar experiències i reflexionar sobre la seva fonamentació pedagògica!

  Els coneixements de les seqüències pedagògiques més eficients per al treball amb infants i adolescents es pot anar ampliant amb la pràctica i l’intercanvi d’experiències, la reflexió sobre la propia tasca docent i la construcció col·lectiva del coneixement, dins de la comunitat educativa.

  En els Grups de Treball del Servei de Llengües Estrangeres hi ha oportunitat de treballar conjuntament amb assessors i formadors innovadors. Participeu-hi!

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *