Concurs plurilingüe Tintinaire

L’Ins Ronda de Lleida participa en el concurs Tintinaire amb tot l’alumnat de l’ESO que cursen francès i educació visual i plàstica.
Van treballar el món del Tintin prèviament a classe i després cada alumne va fer el seu dibuix, posant un dels eslògans en francès.
Amb tots els dibuixos realitzats han organitzat una exposició a l’entrada de l’institut per apropar la resta de l’alumnat al  món de Tintin.

Premi Linguapax

Es convoca el Premi Linguapax com a reconeixement a l’acció duta a terme des de diferents àmbits a favor de la preservació de la diversitat lingüística, de la revitalització i reactivació de comunitats lingüístiques i de la promoció del multilingüisme.

Les propostes convenientment documentades hauran d’enviar-se a la seu de Linguapax International per correu electrònic a l’adreça info@linguapax.org abans del 15 de gener de 2013

El Premi Linguapax es donarà a conèixer el 21 de febrer de 2013, Dia Internacional de la Llengua Materna.

Informació [+]

Jornada d’horts escolars ecològics

Dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica de RuralCat s’organitzen jornades de difusió de l’agricultura ecològica i s’anima als centres que disposin d’un hort escolar ecològic a participar-hi tot explicant la seva experiència.

El taller pot resultar especialment interessant per les escoles que realitzen projectes amb alguna de les llengües curriculars al voltant de l’hort escolar i fins i tot projectes amb metodologia AICLE relacionats amb l’agricultura ecològica o per aquells centres interessats en fer-ho en el futur.

Per més informació contacteu la Sra. Carme Bolló

Programació mostra de jornada [+]